Cody
Rank: Administrator Mesaje : 174 Data de inscriere : 30/03/2013 Varsta : 25 Localizare : Mizil
| Subiect: [Update] Server CS 1.6 Gata Facut Classic Sam Mar 30, 2013 12:40 pm | |
| Descriere: Server CS Gata facut Mod Classic am bagat si cateva pluginuri in el am lasat fisierele .sma. Sper sa va placa[Update] Am adaugat mai multe pluginurii: amx_who.amxx, amx_report.amxx, amx_showip.amxx, color_msg.amxxAutor: xGenComisarVersiune: v1.0Mod: WindowsContine:~ AmxModX v1.8.1~ Protocol 47+48 Steam & NoSteam~ Metamod 1.19.0.0 MOD DLLDownload: GirlSharePluginuri Adaugate:-> ultimate_ss.amxx (Face 3 poze unui jucator)-> amx_exterminate.amxx (Un fel de destroy, da mai avansat)-> simple_no_team_flash.amxx (Nu poti sa le dai flash celor din echipa ta)-> advanced_blind.amxx (Daca face "Frag dupa Blind" ia automat ban 999999 minute + strica cs-ul jucatorului)-> Bindanticod.amxx (Bindeaza cateva taste de activarea hack-urilor: End, Insert, Delete. F10)-> admin_spec_esp.amxx (Poti sa depistezi mai repede codati cu wall)-> amx_destroy.amxx (Strica cs-ul jucatorului + 2 poze in CS)-> amx_who.amxx (Arata adminii online pe server tastand in consola amx_who sau admin_who)-> amx_report.amxx (Poti raporta un codat tastand in chat /report numecodat)-> resetscore.amxx (Iti poti reseta scorul tastand in chat /resetscore /reset sau /rs)-> amx_showip.amxx (Afli IP-ul jucatorilor tastand in consola amx_showip)-> color_msg.amxx (Mesaje colorate in chat! Reclame pentru serverul tau) |
|